Google Maps image
Binnenkort

Lezing over Sarsven en de Banen

14 maart | 19:30

Nieuws

Vooraankondiging vogelcursus voor beginners

08 februari 2017

IVN Weert e.o. organiseert in het voorjaar 2017 een vogelcursus voor beginners. Deze cursus wordt in 3 bijeenkomsten gehouden op donderdag 23 maart, zaterdag 15 april en zaterdag 20 mei.

...

Snertwandeling 22 januari jl.

30 januari 2017

Met moeite konden wij ons losmaken van de zonovergoten besneeuwde Vulkaaneifel. We wilden heel  graag meelopen met de snertwandeling. Dus meldden wij ons op de zonnige zondagmorgen 22 januari...

Excursie 'Boven Natuurlijk'

29 januari 2017

Heb je altijd al willen zweefvliegen en zoals een vogel het landschap van boven willen bewonderen? Grijp dan nu deze unieke kans.

In de periode april - oktober 2017 kun je op diverse...

Vernieuwing website IVN Weert e.o.

01 januari 2017

Aangezien de huidige website omgeving niet berekend is op de toekomst wordt op dit moment hard gewerkt aan een nieuwe website voor IVN Weert en omstreken. Ik streef ernaar om z.s.m. over te...

IVN Weert e.o.

Informatie (contact en lidmaatschap)

Welkom op de website van IVN Weert en omstreken. Onze activiteiten zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Iedereen is van harte welkom. Aanmelden vooraf is niet nodig tenzij anders vermeld. Als u een vraag heeft kunt u contact opnemen met onze secretaris Trea Beckers per e-mail (trea@familiebeckers.nl) of via telefoonnummer 0495-525360. Informatie over het aanvragen van groepswandelingen vindt u onder het kopje 'organisatie'. Hier kunt u ook terecht voor informatie over het lidmaatschap van deze mooie IVN afdeling.

Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man

Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man

Veel activiteiten van onze vereniging worden georganiseerd vanuit het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man, Geurtsvenweg 4, 6006 SN, Weert (nabij het zwembad achteraan de parkeerplaats). Kortweg: NMC De IJzeren Man. Tel. 0495-524893. Website: www.natuurenmilieucentrumweert.nl.