Binnenkort

Vogelexcursie naar de Boshoverheide

09 oktober | 08:00

Nieuws

Cursus: Over de bomen heen (wegwijs aan de sterrenhemel)

26 september 2016

Tijdens de cursus ‘Over de bomen heen, wegwijs aan de sterrenhemel’ wordt de wereld van de sterrenkunde vanuit een andere hoek bekeken. Niet die van de gepassioneerde astronoom, maar wel van de...

Dwaalfilm Kempen~Broek breidt uit met clips Loozerheide

13 september 2016

Dwaalfilm Kempen~Broek heeft er twee prachtige panorama’s met zes kersverse clips bij. Aan de online, filmische zwerftocht Dwaalfilm, zijn enkele panorama’s van De Boshoverheide en de...

Gastvrouw of -heer: iets voor u?!

13 september 2016

Het Natuur- en Milieucentrum 'De IJzeren Man' te Weert zoekt enkele gastvrouwen/gastheren voor de zaterdag- en zondagmiddag.

In een inspirerende omgeving ontvangt het Natuur- en...

IVN Weert e.o.

Informatie (contact en lidmaatschap)

Welkom op de website van IVN Weert en omstreken. Onze activiteiten zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Iedereen is van harte welkom. Aanmelden vooraf is niet nodig tenzij anders vermeld. Als u een vraag heeft kunt u contact opnemen met onze secretaris Trea Beckers per e-mail (trea@familiebeckers.nl) of via telefoonnummer 0495-525360. Informatie over het aanvragen van groepswandelingen vindt u onder het kopje 'organisatie'. Hier kunt u ook terecht voor informatie over het lidmaatschap van deze mooie IVN afdeling.

Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man

Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man

Veel activiteiten van onze vereniging worden georganiseerd vanuit het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man, Geurtsvenweg 4, 6006 SN, Weert (nabij het zwembad achteraan de parkeerplaats). Kortweg: NMC De IJzeren Man. Tel. 0495-524893. Website: www.natuurenmilieucentrumweert.nl.