Contact

Heb je een vraag? Neem contact op met de IVN Servicedesk

De Servicedesk is tijdens kantooruren bereikbaar via (020) - 622 81 15

Of stuur een e-mail naar info@ivn.nl 

Postadres

Postbus 20123
1000 HC  Amsterdam

Bezoekadres

Plantage Middenlaan 2c
1018 DD Amsterdam

Bankrekeningnummer: 
NL36ABNA0249086697
RSIN: 813950326
KVK:34147938

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Heb je een klacht over IVN?

Klachten worden afgehandeld volgens de klachtenregeling Instituut natuureducatie en duurzaamheid - IVN. Als je een officiële klacht over IVN wilt indienen, dan kan je ons klachtenformulier invullen. Deze kunt u sturen naar de servicedesk: info@ivn.nl.

Route naar IVN Landelijk Bureau


Openbaar vervoer:

  • Vanaf Amsterdam CS

Neem de metro en stap uit bij halte Waterlooplein (tweede halte). Neem de uitgang 'Hortusplantsoen'.  Ga hier rechtsaf de trap op en loop langs de gracht en de kas van de Horus Botanicus; aangekomen bij de brug rechtsaf. Na 100 meter volgt de ingang van het Hugo de Vriescentrum waar IVN gehuisvest is.

  • Vanaf Amstelstation

Neem de metro of sneltram richting Centraal Station. Uitstappen Waterlooplein (derde halte). Zie verder bovenstaande beschrijving.

Auto
IVN is het gemakkelijkst bereikbaar via de ringweg-Noord. Neem de afslag S116 Amsterdam-Centrum (IJtunnel) en ga direct na de IJtunnel bij de eerste afslag bij de stoplichten naar links (bij brandweer/politiebureau). Meteen aan je rechterhand is parkeergarage Markenhove, Anne Frankstraat 220. We raden je aan hier te parkeren en verder te lopen. Ga de brug over en met de bocht mee naar rechts (Plantage Parklaan) en loop deze straat uit tot aan een T-splitsing. Ga daar naar rechts de Plantage Middenlaan op. Meteen aan je linkerhand is IVN gevestigd op nummer 2c, in het Hugo de Vries gebouw.

Parkeren
Het is niet mogelijk om te parkeren voor het gebouw van IVN. In de omgeving is alles betaald parkeren en vaak erg vol. Bij een langer bezoek wordt aangeraden parkeergarage Markenhove te gebruiken (Anne Frankstraat 220), of de parkeergarage onder de Stopera. Volg hiervoor de routebordjes langs de weg. Het adres is Waterlooplein 28.