Steun IVN

Kinder natuuractiviteit

Door jong en oud de natuur van dichtbij te laten beleven, maken we hen bewust van de waarde ervan. Vanuit deze visie ontwikkelen we projecten en campagnes gericht op natuurbeleving en duurzaamheid. Daarnaast zijn er in heel Nederland duizenden IVN-vrijwilligers actief die activiteiten organiseren  in en over de nabijgelegen natuur, zoals excursies, lezingen en cursussen.

Word lid

Steunen kan op verschillende manieren. Word lid en steun IVN structureel. Dit kan al voor 2 euro per maand. Leden krijgen interessante extra's, zoals 4x per jaar het magazine Mens en Natuur met veel leuke aanbiedingen, en mogen gratis of tegen gereduceerd tarief deelnemen aan IVN-activiteiten.

Doneren

Ook met een eenmalige donatie of periodieke schenking zijn wij ontzettend geholpen.

Word vrijwilliger

Word actief lid, en laat zelf mensen de natuur van dichtbij beleven. Zoek een afdeling bij jou in de buurt die je hulp goed kan gebruiken.

CBF keurmerk ANBI logo