Ja, ik word lid

IVN wil kinderen de leukste natuurlessen van de hele wereld geven. Dat is nu leerzaam en leuk voor hen zelf, en later van essentieel belang voor het behoud van onze natuur. Dus: laarzen aan en er-op-uit! Ontdekken, spelen, leren: opgroeien in het besef dat we nu en later zuinig moeten zijn op onze natuur.

Daar zet IVN zich, samen met jou, graag voor in! Het organiseren van excursies, tochten en lezingen is mogelijk dankzij de inzet en toewijding van onze vrijwilligers. Daarnaast is er ook geld nodg voor bijvoorbeeld lesmateriaal, instrumenten en het betrekken van scholen.

Word lid, help mee zoveel mogelijk kinderen natuurwijs en natuurbewust te maken. Leden krijgen vaak ledenkorting bij leuke activiteiten in de buurt en vier keer per jaar het blad Mens en Natuur met tips, inspiratie en ledenaanbiedingen.

Je gegevens (stap 1 van 3)